Logo kantoorinrichting

Veelgestelde vragen

Ik zie geen bestelbutton bij de advertenties.

Dat klopt. Kantoorinrichting.nl publiceert het aanbod op de website alleen namens derde partijen. Bij de advertenties van de producten staat een button met een link van de aanbieders. Als u op deze button klikt, komt u rechtstreeks bij de website van de aanbieder waar u het product wel kunt kopen. Kantoorinrichting.nl is geen webshop. Wij zijn een platform voor het aanbieden van producten door meerdere winkels op de kantoorinrichting markt.

Wij zouden willen adverteren op dit platform.

Dat horen wij natuurlijk graag! U kunt adverteren op ons platform als u zelf beheerder bent van een webshop in de kantoorartikelen-branche. Om te beginnen bieden wij de mogelijkheid aan om minimaal 10 producten bij ons op het platform te adverteren, voor één maand. Daarna zijn de producten per maand verlengbaar, mits u nog steeds minimaal 10 producten aanbiedt.

Hoe is het mogelijk dat hetzelfde product op de website door twee (of meerdere) verschillende advertenties wordt aangeboden, maar anders geprijsd is?

Ons platform werkt met verschillende aanbieders van kantoorartikelen. Al deze adverteerders hanteren een andere prijs voor hun producten. Dit kan te maken hebben met de staat van het product als het tweedehands is, gereviseerd, nieuw of andere factoren, zoals de inkoopprijs. Wij, Kantoorinrichting.nl, hebben geen invloed op de prijs van onze aanbieders. De prijsbepaling is compleet in de handen van de aanbieder.

Hoe weet ik wie de aanbieder is van een product? En hoe kom ik met hen in contact?

Ieder product is voorzien van een button met de naam van de aanbieder. Als u op deze link klikt, komt u op de website van de desbetreffende aanbieder, waar u het product kan bestellen – of kan zien wat zij nog meer in hun assortiment hebben, naast de aangeboden producten op Kantoorinrichting.nl. Dit is ook de manier om in contact te komen met de individuele aanbieder. Kantoorinrichting.nl is geen tussenpersoon voor contact tussen de adverteerder en (potentiële) koper. 

Dit platform is ook bereikbaar via de volgende domeinnamen:

kantoorinrichting.co kantoorinrichting.com kantoorinrichting.de kantoorinrichting.eu kantoorinrichting.info kantoorinrichting.mobi kantoorinrichting.net kantoorinrichting.nu kantoorinrichting.org kantoorinrichting.biz kantoormeubelen.co mvohergebruik.nl armpads.nl archiefinrichting.nl bedrijfsinrichting.nl bureaustoelen.co ergonomieshop.com facilitairbedrijf.com projectinrichting.com rebureaustoelen.nl re-bureaustoelen.nl rebureaustoel.nl re-bureaustoel.nl schoolinrichting.nl en systeemmeubel.nl. Heeft u interesse in 1 van deze domeinnamen neem dan contact met ons op.


    Wij gebruiken uw gegevens alleen om op uw bericht te reageren. Daarna worden uw gegevens verwijderd.